Podziel się:

Przeczytaj także:

Ten artykuł ma 1 komentarz

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Technologie:

Scarlet LG80 TV z dźwiękiem 3.1 Asus Eee Pad - mocny konkurent dla iPada? Jak oni to zrobili? Czyli najdziwniejsze wypadki samochodowe Nie chcielibyście żeby coś takiego spotkało waszego laptopa (wideo) GPS pokierował turystów w... slumsy Radioaktywny zegarek dla fanów nietypowych gadżetów NVIDIA wypuszcza sterowniki dla systemu Windows 7 Nowe notebooki z sercem AMD Miniaturowy aparat Minox DSC - idealny dla szpiega SSD z 64MB pamięci podręcznej Sterowanie jeansami czy machaniem ręką? Sam nie wiem co wybrać: pomysły Google są świetne! Referencyjny projektor za 185 tys. dolarów

Popularne w tym tygodniu:

Avtek Micker Pro – zabawka i do tańca, i do… różańca Mars 2020. Łazik Perseverance w poszukiwaniu życia na Czerwonej Planecie Funkcja w telefonie, która popsuła mi humor. A najgorsze dopiero przed nami [Felieton] Smartfony i laptopy nie podgrzewają nam mózgów, ale planetę już tak. I to coraz bardziej Ruszyła przedsprzedaż Samsunga Galaxy Note 20 – już od 4349 zł. Zamawiać już można w sklepie AB Foto - oficjalnego dystrybutora Samsunga.