Hamburgery z ludzkich... [wideo]

Hamburgery z ludzkich... [wideo]
Marek Maruszczak

16.06.2011 22:00

Zalogowani mogą więcej

Możesz zapisać ten artykuł na później. Znajdziesz go potem na swoim koncie użytkownika

...ekskrementów. Kiedy człowiek myśli, że Japończycy niczym go nie zaskoczą, robią coś takiego, że szczęka opada do kolan, a treść żołądka wędruje w stronę gardła. Dość obrzydliwy składnik hamburgerów to niejedyna szokująca informacja na ich temat.

...ekskrementów. Kiedy człowiek myśli, że Japończycy niczym go nie zaskoczą, robią coś takiego, że szczęka opada do kolan, a treść żołądka wędruje w stronę gardła. Dość obrzydliwy składnik hamburgerów to niejedyna szokująca informacja na ich temat.

Twórcą dziwacznych hamburgerów jest Mitsyuki Ikeda. Naukowiec wyekstrahował proteiny z ludzkich odchodów, a następnie zmieszał je z soją oraz sosem i nazwał hamburgerami. Jego zdaniem to doskonały sposób na wykorzystanie zasobów, z których do tej pory nie było żadnego użytku.

UWAGA! Gorąco odradzam oglądanie nagrania podczas, bezpośrednio przed lub po posiłku.

Solution to the Global Food Crisis - Let them eat TURD BURGERS!?

Ludzie jedzą różne rzeczy, więc pewnie znajdą się amatorzy nawet tak pozornie nieapetycznych hamburgerów. Część potencjalnych chętnych z pewnością odstraszy jednak inna informacja na temat „mięsnych” placków. Hamburgery Ikedy kosztują 20 razy więcej niż te, które powstały ze zwykłego mięsa.

Tak wysoka cena spowodowana jest kosztami przygotowywania potrawy na skalę nieprzemysłową. Również proces badawczy pochłonął środki, na których zwrot ma teraz nadzieję uczony.

Źródło: Geekolgie

Źródło artykułu:WP Gadżetomania
Oceń jakość naszego artykułuTwoja opinia pozwala nam tworzyć lepsze treści.
Wybrane dla Ciebie
Komentarze (0)