Najobrzydliwsza książka kucharska świata
Tym razem rzecz nie dotyczy piwa z mlekiem ani jajek gotowanych w ludzkim moczu. Książka kucharska "Natural Harvest" zawiera szereg przepisów, które łączy jeden dość oryginalny składnik. Jeżeli macie wrażliwe żołądki lub akurat jecie, to lepiej nie czytajcie dalszej części wpisu.
02.08.2011 | aktual.: 11.03.2022 11:13
Tym razem rzecz nie dotyczy piwa z mlekiem ani jajek gotowanych w ludzkim moczu. Książka kucharska "Natural Harvest" zawiera szereg przepisów, które łączy jeden dość oryginalny składnik. Jeżeli macie wrażliwe żołądki lub akurat jecie, to lepiej nie czytajcie dalszej części wpisu.
"Natural Harvest" to książka kucharska, która uczy przyrządzania potraw na bazie ludzkiej spermy. Duża kolekcja dość obrzydliwych przepisów zawiera nawet instrukcje wykonania sosu do mięsa zawierającego odrobinę kucharza.
Dlaczego warto wydać ponad 18 euro na książkę o daniach ze spermy?
Sperma jest nie tylko odżywcza, ale ma również cudowną konsystencję i niezwykłe właściwości spożywcze. Tak jak w przypadku dobrego wina i sera, smak spermy jest bogaty i dynamiczny. Sperma jest tania w produkcji i dostępna w większości, jeżeli nie we wszystkich, domach i restauracjach(…).
Zobacz także
Zachęciło Was to do bliższego zainteresowania się daniami ze „składnikiem o cudownej konsystencji”? Jeżeli tak, to czuję się w obowiązku przytoczyć ostrzeżenie jednego z internautów, który wypróbował już przepis na ostrygi:
"Podczas przygotowywania posiłków nie wpuszczajcie zwierzaków do kuchni. Delektowanie się „sobą” wraz z partnerką może być przyjemne, ale shar pei zlizujący resztki z podłogi potrafi zepsuć apetyt nawet największym amatorom niekonwencjonalnych przepisów".